Disney+ brengt je al deze series in oktober

Disney+ brengt je al deze series in oktober

Oktober wordt zo te zien een behoorlijk prima maand bij Disney+, met onder meer The Walking Dead.

Jim Pedd, 25 september 2022 18:02

Elke maand blikken we vooruit op het aanbod op je favoriete en de grootste streamingdiensten van dit moment. Vandaag hebben we het nieuwe aanbod van Disney+ in oktober voor je.
Veel is dat nieuwe aanbod helaas niet; Disney licht enkel nog wat men zelf als highlights ziet uit.

Vanaf 3 oktober
THE WALKING DEAD (seizoen 11C): In het laatste seizoen vindt Daryl Maggie en onze helden tijdens een moeilijke missie met Negan om de geheimzinnige Reapers te confronteren. Ondertussen moet Eugenes groep zich aanpassen aan de Commonwealth om hulp te krijgen voor Alexandria.

Vanaf 5 oktober
THE BEAR: De nieuwe komedieserie The Bear gaat over eten, familie, de sleur, de schoonheid van het gevoel van urgentie en de valkuilen. Terwijl de jonge chef-kok Carmy vecht om zowel de zaak als zichzelf te veranderen, werkt hij samen met een onbehouwen keukenploeg die zich uiteindelijk ontpopt als zijn familie.

Vanaf 12 oktober
CANDY: Candy Montgomery is een moeder en huisvrouw uit 1980 die alles had: een goede echtgenoot, twee kinderen, een mooi huis, ze kon zelfs allerlei zonden plannen en uitvoeren. Wanneer de geestelijke druk van het huishoudelijke leven haar tegen gaat staan, schreeuwt ze met haar daden om aandacht en vrijheid, totdat iemand tegen haar zegt dat ze moet zwijgen, met dodelijke gevolgen.

Lees meer over: Disney Plus, maand, oktober

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws