search
Prime Video maakt er een mooie week van boordevol nieuwe series
Series / Featured

Prime Video maakt er een mooie week van boordevol nieuwe series

Er zijn best wat nieuwe series toegevoegd aan het aanbod van Prime Video.

Prime Video voegde deze week zeven series nieuw toe aan zijn aanbod. We duiken in het overzicht!

Prisma (seizoen 1): Prisma verkent de relaties en identiteiten van tweelingbroers Marco en Andrea, die sprekend op elkaar lijken, maar het leven op een heel andere manier benaderen. De tweeling begint aan een reis van ontdekking en transitie van wat ze zouden moeten zijn naar wat ze willen zijn, waarbij ook hun vriendengroep betrokken zal zijn, allemaal verenigd door de zoektocht naar hun plek in de wereld.

Swimming with Sharks (seizoen 1): Als LOU haar stage bij JOYCE begint, lijkt ze op een naïeve nieuwkomer in Hollywood. Maar Lou is al lang geobsedeerd door Joyce en doet er alles aan om dichtbij haar te komen… zelfs moorden.

Hush Hush (seizoen 1): Na een gevaarlijke ontmoeting tijdens een feestje, komen vier vrienden terecht in een konijnenhol van leugens, bedrog en geheimen.

September Mornings (seizoen 2): Het leven van een trans vrouw die net haar onafhankelijkheid gewonnen heeft, neemt een onverwachtse wending als plotseling een onbekende zoon komt opdagen die ze tien jaar eerder met een vrouw gekregen heeft.

Everybody Loves Raymond (seizoen 1-9): Deze serie verkent drie hechte generaties van een familie.

EN DEZE AFLEVERINGEN
Lord of the Rings: The Rings of Power (S01E05)
Star Trek: Lower Decks (S03E05)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen