Netflix voegt een maar liefst 39 (!) series nieuw toe in oktober

Netflix voegt 39 series nieuw toe in oktober

Check hier het complete overzicht met al het nieuws dat naar Netflix komt.

Jim Pedd, 26 september 2022 07:50

Elke maand zetten we op een rij wat je nieuw kan verwachten op de grootste streamingdiensten van dit moment. Vandaag is Netflix aan de beurt en zien we tientallen nieuwe series voor oktober op de planning staan!
VANAF 2 OKTOBER
Forever Queens: Deze serie volgt het leven van de Mexicaanse showbizz-iconen Lucía Méndez, Laura Zapata, Sylvia Pasquel en Lorena Herrera die zichzelf herontdekten.

VANAF 5 OKTOBER
Bling Empire (seizoen 3): Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

Nailed It! (seizoen 7): In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

High Water: In 1997 moeten wetenschappers en de plaatselijke overheid in Wroclaw beslissingen op leven en dood nemen wanneer een allesvernietigende vloedgolf de stad bedreigt.

The Fight for Justice: Paolo Guerrero: De voetballer Paolo Guerrero gaat een zware wettelijke strijd aan nadat hij positief getest wordt op cocaïne.

VANAF 7 OKTOBER
Derry Girls (seizoen 3): In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.

Glitch: Een politieagent en een arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.

The Midnight Club: In een ziekenhuis voor terminale tieners sluiten leden van een exclusieve club een ijzingwekkend pact: Wie als eerste sterft moet een teken sturen vanuit het graf.

The Mole: In deze nieuwe versie van de klassieke cultserie voltooien twaalf spelers uitdagingen terwijl ze proberen vast te stellen wie van hen de missies saboteert.

Man on Pause: Een 50-jarige familieman zit in de penopauze en raakt geobsedeerd door verandering. Hij besluit geluk na te jagen, maar verknoeit het volledig.

VANAF 8 OKTOBER
Little Women: Drie zussen die alleen elkaar hebben en nooit genoeg geld, raken verstrikt in een samenzwering met mensen met rijkdom en macht.

VANAF 11 OKTOBER
The Cage: Een relatietherapeut probeert zijn ruziënde cliënten van een scheiding af te praten terwijl hij zelf ook worstelt met romantische dilemma's.

VANAF 12 OKTOBER
Belascoarán, PI: Héctor Belascoarán laat zijn kantoorbaan en saaie huwelijk achter zich en wordt privédetective om schokkende criminele zaken op te lossen in Mexico-Stad in de jaren 70.

Easy-Bake Battle: Getalenteerde hobbykoks stellen hun vaardigheden en creativiteit op de proef om snelle en eenvoudige gerechten te maken die overheerlijk en een mooie geldprijs waard zijn.

Wild Croc Territory: Matt Wright en zijn onverschrokken team van krokodillenexperts vangen en verplaatsen enkele van 's werelds gevaarlijkste reptielen in de wilde Australische outback.

VANAF 13 OKTOBER
Sue Perkins: Perfectly Legal: Sue Perkins gaat de confrontatie aan met middelbare leeftijd door Latijns-Amerikaanse landen te ervaren op avontuurlijke, schokkend legale en soms gevaarlijke manieren.

The Playlist: In dit fictieve verhaal willen een Zweedse tech-ondernemer en zijn partners een revolutie ontketenen in de muziekindustrie met een legaal streamingplatform.

VANAF 14 OKTOBER
Everything Calls for Salvation: Wanneer hij onvrijwillig wordt opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, moet Daniele opnieuw leren leven - en liefhebben - met de hulp van zijn medepatiënten.

Holy Family: Een familie die zich verbergt voor een schokkend geheim in Madrid, merkt dat nieuwe relaties hun plannen compliceren en het verleden hen inhaalt.

Mismatched (seizoen 2): Na een rampzalige koppelpoging door hun families raken twee tieners langzaamaan bevriend tijdens een zomercursus, waarna ze steeds meer voor elkaar gaan voelen.

Black Butterflies: Hij mist de inspiratie voor zijn tweede boek. En dus gaat een schrijver akkoord een memoire te schrijven voor een stervende man.

Take 1: Gerenommeerde muzikanten halen alles uit de kast om een nummer van hun keuze zo goed mogelijk live te vertolken en dat allemaal in één enkele take.

VANAF 17 OKTOBER
Once Upon a Small Town: Een dierenarts verhuist tegen zijn zin vanuit de grote stad naar het platteland. Daar ontmoet hij een van de inwoners: een politieagente met een aardig geheim.

VANAF 18 OKTOBER
Somebody Feed Phil (seizoen 6): Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

Unsolved Mysteries (volume 3; aflevering 1-3 op 18 oktober, aflevering 4-6 op 25 oktober): Deze spannende revival van de bekende documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

VANAF 19 OKTOBER
Love Is Blind (seizoen 3; aflevering 1-4 op 19 oktober, aflevering 5-7 op 26 oktober): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Notre-Dame: Deze dramaserie, gebaseerd op werkelijke verhalen van Franse brandweerlieden, bekijkt de impact van de brand in de Notre-Dame in 2019 op een diverse groep Parijzenaars.

The Green Glove Gang: Na een mislukte overval ontlopen drie oudere inbreeksters de politie door zich in een verzorgingstehuis te verstoppen. Daar ontdekken ze een duister geheim.

VANAF 21 OKTOBER
28 Days Haunted: Drie teams brengen elk 28 dagen door op de meest spookachtige locaties van Amerika voor een paranormaal experiment dat is gebaseerd op de theorieën van Ed en Lorraine Warren.

Barbarians II: Een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict.

From Scratch: Een kunstenares wordt verliefd op een Italiaanse chef-kok en begint aan een reis vol liefde, pijn, veerkracht en hoop over verschillende continenten en door verschillende culturen.

High: Confessions of an Ibiza Drug Mule: Michaella McCollum werd gearresteerd voor cocaïnesmokkel. Ze vertelt zelf het verhaal van haar schokkende reis door de wereld van de illegale drugshandel.

VANAF 24 OKTOBER
Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities: Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.

VANAF 27 OKTOBER
Dubai Bling: Stap uit de privéjet en stap binnen in een zinderende sociale kring in Dubai. Overdadige feesten, verbluffende skylines en verbazingwekkende mode zijn hier de norm.

VANAF 28 OKTOBER
The Bastard Son & The Devil Himself: Gevangen tussen twee strijdende clans, moet de zoon van een beruchte heks die verantwoordelijk is voor een dodelijke massamoord, zijn plek in de wereld vinden.

Big Mouth (seizoen 6): In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

If Only

Drink Masters: Wereldberoemde mixologen proberen hun beste cocktail te maken en zo 100.000 dollar te winnen.

VANAF 29 OKTOBER
Deadwind (seizoen 3): Slechts enkele maanden na een tragisch verlies onderzoekt rechercheur Sofia Karppi de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki.

Lees meer over: Netflix, oktober

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws