search
Deze series op Netflix zijn deze week helemaal nieuw
Series / Featured

Deze series op Netflix zijn deze week helemaal nieuw

We zetten het nieuwe aanbod van Netflix de komende dagen voor je op een rij.

Elke week duiken we in het complete nieuwe aanbod van Netflix. Sommige weken zijn er wel meer dan tien nieuwe series die eraan zitten te komen. Deze week kennen we vijf titels.

VANAF 28 SEPTEMBER
Inside the World's Toughest Prisons (seizoen 6): Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

Too Hot to Handle: Brazil (seizoen 2): Supersexy, jonge Brazilianen ontmoeten elkaar in een droomresort aan het strand. Ze kunnen 500.000 real winnen, maar dan moeten ze wel van elkaar afblijven.

VANAF 29 SEPTEMBER
The Empress: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.

VANAF 30 SEPTEMBER
Floor is Lava (seizoen 3): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.

VANAF 2 OKTOBER
Forever Queens: Deze serie volgt het leven van de Mexicaanse showbizz-iconen Lucí­a Méndez, Laura Zapata, Sylvia Pasquel en Lorena Herrera die zichzelf herontdekten.

Aanbevolen artikelen