Deze 3 nieuwe series wil je komende week sowieso niet missen

Deze 3 nieuwe series wil je niet missen

We zetten drie nieuwe toffe titels die eraan zitten te komen voor je op een rij.

Jim Pedd, 26 september 2022 09:02

Elke maandag zetten we de nieuwe series op een rij die je in elk geval niet wil missen. Daarbij baseren we ons op de berichten die de grootste streamingdiensten van dit moment uitbrengen met previews voor de komende maanden.
Deze week hebben we drie series, waarvan eentje van Disney+ en twee van Netflix. Van HBO Max en Prime Video weten we op moment van schrijven helaas nog niet welke topseries er in elk geval aankomen.

VANAF 28 SEPTEMBER OP DISNEY+
The Old Man: The Old Man gaat over Dan Chase, die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. De assistent-directeur voor contraspionage van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.

VANAF 29 SEPTEMBER OP NETFLIX
The Empress: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.

VANAF 30 SEPTEMBER OP NETFLIX
Floor is Lava (seizoen 3): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.

Lees meer over: Netflix, Disney Plus, Tips

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws