‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ is enorm populair, maar maakt kijkers misselijk

‘Jeffrey Dahmer’-serie scoort goed

De serie is nog maar net uit maar maakt veel los bij de kijkers.

Glenn Walsh, 24 september 2022 09:17

De serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story is nog maar net uit maar nu al staat het op nummer één in de Netflix serie top tien. Het waargebeurde verhaal over de Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey Dahmer wordt dus enorm goed gekeken maar het gaat sommige kijkers niet in de koude kleren zitten.
Er is genoeg te bingen van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Sinds het uitkomen van de serie op 21 september zijn alle 10 afleveringen online gezet. De hoofdrol wordt vertolkt door Evan Peters die kijkers ook kunnen kennen van de serie American Horror Story en de film X-Men: Apocalypse. Hij kruipt in de huid van de psychopatische seriemoordenaar Jeffrey Dahmer.

Lovend en geschokt
Kijkers van de serie laten weten erg geboeid te zijn door de serie en door de vertolking van Evan Peters. Echter zijn er ook veel kijkers die het werkelijk te gruwelijk vinden om te kijken. Soms zelfs tot het misselijke aan toe.

in Monster: The Jeffrey Dahmer Story wordt het leven gevolgd van de Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Hij beroof tussen 1978 en 1991 het leven van 17 verschillende mannen en jongens. In de serie worden de daden van Jeffrey Dahmer op vrij grafische wijze gereconstrueerd.

Heb jij ook een ijzeren maag? Of doet het je niks? Kijk nu alle afleveringen van Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Dahmer, Monster The Jeffrey Dahmer Story, Evan Peters, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws