search
Charlize Theron is betoverend in nieuwe Netflix-film
Films / Nieuws

Charlize Theron is betoverend in nieuwe Netflix-film

Een nieuwe trailer laat zien wat we kunnen verwachten van de film The School of Good and Evil.

Het grote Netflix fan-event Tudum is vol in gang en dat betekent dat we van alle aankomende films en series wel iets te zien krijgen. Zo ook van The School of Good and Evil, een film die gaat over een school voor magie.

In de nieuwe trailer zien we de verschillende personages in actie, waaronder Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron en Kerry Washington. De clip laat het publiek zien hoe dingen werken op de magische school.

Nieuwe trailer The School of Good and Evil
The School of Good and Evil is een film gebaseerd op de boekenserie van schrijver Soman Chainani. Het verhaal moet een verfrissend beeld schetsen van sprookjes, waarin we twee jonge dames volgen die naar een magische school mogen.

De trailer leert het publiek verschillende zaken, zoals het feit dat "je vingergloed helpt je bewust te worden van de kracht in je." Ook zeggen ze: "Als je vinger gloeit, kun je emoties aanboren die krachtig genoeg zijn om een spreuk uit te spreken."

The School of Good and Evil verschijnt 19 oktober op Netflix. Check de onderstaande clip om een indruk te krijgen van het verhaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen