Serie vol piraten van HBO Max start opnames voor seizoen 2

HBO-serie vol piraten start opnames voor seizoen 2

Het eerste seizoen van de reeks is in Nederland te streamen op HBO Max...

Geoffrey Ketels, 26 september 2022 19:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van piraten opgelet! De opnames van het tweede seizoen van de populaire serie van HBO Max, namelijk Our Flag Means Death zijn aangevat. Voor de opnames van de reeks trekt de cast richting het verre Nieuw-Zeeland.
De gloednieuwe piratenserie viel zowel bij de kijkers als bij de critics meteen in de smaak. Op de gespecialiseerde website IMDB krijgt de reeks voorlopig dan ook een mooie score van 7,8/10. Het succesvolle eerste seizoen heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de verwachtingen voor het vervolg ook zeer hooggespannen staan.

HBO Max
In de serie Our Flag Means Death volgen we onder meer het doen en laten van de rijke landeigenaar Stede Bonnet. Hij wordt op een zeker ogenblik overvallen door een heuse midlifecrisis waardoor hij beslist om zijn veilige leventje op te geven om piraat te worden. Dat blijkt echter al snel niet helemaal zoals verwacht uit te pakken.

De cast van de serie bestaat uit namen zoals Nathan Foad, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matt Maher, Kristian Nairn, Con O'Neill, Guz Khan, David Fane, Rory Kinnear, Samba Schutte, Nat Faxon, Fred Armisen en Leslie Jones.

Wie Our Flag Means Death nog niet heeft gezien heeft uiteraard nog altijd de mogelijkheid om het eerste seizoen te bekijken. Dat is mogelijk op de streamingdienst HBO Max. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen. Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Our Flag Means Death, serie, series, HBO, HBO Max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws