'Child's Play'-pop Chucky maakt een comeback

De moordlustige pop zal binnenkort te zien zijn in een nieuw seizoen van 'Chucky'.

Nina Beerendonk, 28 september 2022 14:25

Wie fan was van het eerste seizoen van de serie Chucky heeft geluk, want er zit binnenkort een nieuw seizoen aan te komen. De eerste en tweede aflevering van de serie zullen op 27 oktober te zien zijn op FOX en er is nu ook een trailer verschenen.
De serie Chucky is een vervolg op de originele Child’s Play films. Het eerste seizoen gaat verder waar Cult of Chucky was gebleven. Chucky is gecreëerd door Don Mancini, die alle films in de franchise heeft geschreven en er ook een aantal regisseerde, samen met producer David Kirschner.

Waar gaat Chucky over?
Chucky vertelt het verhaal van een idyllisch Amerikaans stadje waar een vintage Chucky-pop opduikt bij een rommelmarkt. Na een reeks moorden ontstaat er vervolgens chaos. Ondertussen dreigt de komst van personen uit Chucky's verleden de waarheid achter de moorden aan het licht te brengen, net als de oorsprong van de pop.

Over de inhoud van seizoen twee is nog niet veel bekend, maar volgens acteur Devon Sawa (die als de Wheeler tweeling te zien was in het eerste seizoen) zal dit seizoen nog wilder worden dan het vorige.

Het tweede seizoen van Chucky is vanaf 27 oktober te zien op FOX. De trailer kun je hieronder alvast bekijken.


Bron: JoBlo

Lees meer over: Chucky, Childs Play, FOX

Populair nieuws