Groot afscheid in 'Law & Order' aanstaande

Groot afscheid in 'Law & Order' aanstaande

Met het verlies van dit personage zal de serie niet meer hetzelfde zijn.

Mitchell van Vuren, 30 september 2022 14:11

De laatste aflevering van Law & Order: SVU bevatte meerdere ingrijpende ontwikkelingen, die de hele toekomst van de serie in de war gooien. Actrice Kelli Giddish lijkt namelijk op het punt te staan om te verdwijnen.
In de eerste aflevering van de serie wordt Amanda Rollins neergeschoten terwijl ze een getuige beschermt. In de tweede aflevering van het seizoen kan ze gelukkig weer aan het werk, maar ze moet nog steeds zien te verwerken wat er is gebeurd.

Olivia Benson sprak erna met Rollins, en zij begon zich open te stellen over wat er was gebeurd en wat ze sindsdien voelt. Voor de kijker is het al langzaam zichtbaar aan het worden hoe de serie de basis aan het leggen is voor haar vertrek uit Law & Order.

Wat Amanda Rollins achterlaat
Tijdens haar gesprek met Benson herinnert Rollins zich de gebeurtenissen van de schietpartij. Ze zei: "Ik hoorde schoten en we zochten dekking. Ik zei haar te blijven liggen. We hielden goed stand… Ik stond op om dekking te zoeken en toen voelde ik de klap. Ik kon niet ademen, en ik wist niet waar ze was. Het deed me denken aan mijn dochter. Om haar te verliezen."

Hoelang Rollins nog in dienst blijft is onduidelijk. Maar dat het niet lang meer is, lijkt helaas een zekerheid te worden voor Law & Order-kijkers.


Bron: Comic Book

Lees meer over: law and order svu, amanda rollins, Kelli Giddish

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws