search
Al deze series komen nieuw naar Netflix deze week
Series / Nieuws

Al deze series komen nieuw naar Netflix deze week

Netflix komt met een flink nieuw aanbod, met als highlight het laatste seizoen van Derry Girls.

Elke maandag zetten we de nieuwe series die Netflix alvast aangekondigd heeft voor je op een rij. Deze week wordt het weer druk en kijken we met name uit naar de nieuwe reeks van Derry Girls!

VANAF 5 OKTOBER
Bling Empire (seizoen 3): Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

Nailed It! (seizoen 7): In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

High Water: In 1997 moeten wetenschappers en de plaatselijke overheid in Wroclaw beslissingen op leven en dood nemen wanneer een allesvernietigende vloedgolf de stad bedreigt.

The Fight for Justice: Paolo Guerrero: De voetballer Paolo Guerrero gaat een zware wettelijke strijd aan nadat hij positief getest wordt op cocaïne.

VANAF 7 OKTOBER
Derry Girls (seizoen 3): In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.

Glitch: Een politieagent en een arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.

The Midnight Club: In een ziekenhuis voor terminale tieners sluiten leden van een exclusieve club een ijzingwekkend pact: Wie als eerste sterft moet een teken sturen vanuit het graf.

The Mole: In deze nieuwe versie van de klassieke cultserie voltooien twaalf spelers uitdagingen terwijl ze proberen vast te stellen wie van hen de missies saboteert.

Man on Pause: Een 50-jarige familieman zit in de penopauze en raakt geobsedeerd door verandering. Hij besluit geluk na te jagen, maar verknoeit het volledig.

VANAF 8 OKTOBER
Little Women: Drie zussen die alleen elkaar hebben en nooit genoeg geld, raken verstrikt in een samenzwering met mensen met rijkdom en macht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen