‘Godzilla’-serie van Apple TV+ weet verrassende naam te strikken

Verrassende naam in ‘Godzilla’-serie

Deze acteur verwacht je misschien niet snel in een actiefilm of -serie.

Glenn Walsh, 4 oktober 2022 06:00

Apple TV+ is flink aan het uitpakken met grote nieuwe series. Zo hebben ze onlangs de thriller Echo 3 aangekondigd. Nu is een serie over Godzilla and the Titans in de maak. De streamingdienst weet weer een ster toe te voegen aan de castinglijst.
De nog ongetitelde serie over Godzilla heeft in een eerder bericht al laten weten een aantal sterren te hebben toegevoegd aan de cast. Omdat nog niet exact bekend is waar de serie over zal gaan is het nog moeilijk in te schatten welke acteurs welke rollen zullen spelen. Apple weet in ieder geval te melden dat ze niemand minder dan Anders Holm hebben weten te strikken.

Stoner in een actieserie
Mensen kunnen Anders Holm kennen van zijn rol als de zorgzame huisman Matt in de film The Intern. Maar meeste mensen zullen hem vast kennen als Anders “Ders” Holmvik, de telemarketing medewerker en megastoner in de serie Workaholics. Niet iemand die men snel verwacht in een episch actieverhaal als die van Godzilla.

Maar zoals eerder vermeld is nog niet veel bekend over de aankomende serie. Het gaat verder op de verhalen uit de Legendary Monsterverse, met films als Godzilla uit 2014 en het meest recente Godzilla vs. Kong uit 2021.

Wanneer de serie uit zal komen is ook nog niet bekend. Wij houden je op de hoogte van alle updates!


Bron: Variety

Lees meer over: Godzilla, Titans, Apple TV, Anders Holm, Workaholics

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws