search
Goed nieuws voor 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'!

De productie van het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power is van start gegaan.

Het einde van het eerste seizoen van Amazons The Lord of the Rings: The Rings of Power is in zicht, maar het einde van de franchise duurt nog even. Er moeten vijf seizoenen komen, waarvan het tweede nu in productie is gegaan.

De reacties op het eerste seizoen van The Rings of Power zijn gemixt. Op IMDB scoort de serie een 6,9, wat alles behalve overtuigend is als je nadenkt over het geld dat Amazon in de serie heeft gestopt.

Seizoen 2 The Rings of Power
Maar Amazon is niet van plan om op te geven. Het was al langer bekend dat ze van plan zijn vijf seizoenen van The Rings of Power te maken, en daar staan vooralsnog volledig achter. Productie van het tweede seizoen is nu begonnen.

Net als het eerste seizoen bestaat het tweede seizoen uit acht afleveringen. Het filmen van seizoen 1 duurde achttien maanden, maar productie voor het nieuwe seizoen is verplaatst naar het Verenigd Koninkrijk. Wellicht versnelt dit het proces.

Hoe dan ook zal het erg krap aan worden voor The Rings of Power seizoen 2 om in 2023 te verschijnen. Post-productie duurt namelijk vaak zes tot negen maanden, en voor een visueel veel vragende serie als The Rings of Power zal dat zeker niet minder zijn.

Laten we eerst maar eens afwachten hoe het huidige seizoen van The Rings of Power afloopt. Met nog twee afleveringen te gaan is de eindstreep in zicht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen