search
Eerste trailer 'Berlin'-spinoff van 'La Casa de Papel' alias 'Money Heist'
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Berlin'-spinoff van 'La Casa de Papel' alias 'Money Heist'

Berlin uit La Casa de Papel krijgt een spinoff, waarvan de eerste teaser is gedeeld.

De teaser van Berlin, een spinoff van La Casa de Papel (in het Engels Money Heist), is verschenen. De teaser introduceert de kijkers met de personages uit de serie.

La Casa de Papel is zonder twijfel een van de populairste Netflix Originals van de afgelopen jaren. Geen verrassing dus dat de streamingsdienst er een spinoff van gaat maken. Dat doen ze met Berlin, een van de personages uit de serie.

Teaser Berin-spinoff
De teaser van Berlin is in feite een introductie voor de fans met de personages die we gaan zien in de serie. Ook geven ze de omschrijving van de serie weg: "Liefde en overvallen combineren is niet altijd een slecht idee." Het is een thema waarvan het tegendeel vaak waar bleek te zijn in de originele serie. Maar Berlin is dus vastberaden liefde en overvallen samen te laten werken.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Berlin gaat over de overvallen die het titulaire personage pleegde voordat hij zich aansloot bij de groep uit La Casa de Papel. In die serie is hij de leider van de groep, met de meeste ervaring. In zijn spinoff gaan we dus zien hoe hij aan die ervaring is gekomen.

Berlin moet ergens in 2023 verschijnen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen