Dood van dit 'Stranger Things'-personage was bijna veel schokkender

Deze dood was bijna nog erger in 'Stranger Things'

Het blijkt dat het geliefde personage Bob er nog relatief goed vanaf is gekomen...

Nina Beerendonk, 6 oktober 2022 23:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Waar fans in seizoen 4 van Stranger Things moesten dealen met de tragische dood van Eddie, was het meest hartverscheurende moment uit de serie toch echt wel de dood van Bob in het tweede seizoen. Nu blijkt dat dit personage bijna op een nog veel gruwelijkere manier tot zijn einde kwam.
Volgens het Twitter-account van de Stranger Things-schrijvers was oorspronkelijk het plan dat een bezeten Will Byers zijn stiefvader Bob zou vermoorden. Het account tweette: 'Gekke shit die bijna plaatsvond #1: in seizoen 2 zou een bezeten Will Byers Bob gaan vermoorden.'

Seizoen 5: wat kunnen we verwachten?
Hoewel niemand van tevoren had verwacht dat de serie zo’n hit zou worden, is Stranger Things uitgegroeid tot één van de meest populaire series ooit. Na het succesvolle vierde seizoen dat eerder dit jaar in twee delen uitkwam, is het vijfde en laatste seizoen in aantocht.

Er is nog niet veel bekend over het plot van seizoen 5. Wel weten we dat alle castleden terug zullen keren voor het seizoen, waaronder Eduardo Franco als Argyle en Jamie Campbell Bower als Vecna, die allebei voor het eerst te zien waren in seizoen 4.

Hieronder kun je de tweet over Bob zelf bekijken. De vier seizoenen van Stranger Things vind je op Netflix.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Sean Astin, Winona Ryder, Noah Schnapp

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws