Deze geliefde film van Netflix krijgt een vervolg

Populaire Netflix-original film krijgt vervolg

Filmnieuws - Het vervolg zal ergens in de loop van het jaar 2023 te zien zijn op Netflix...

Geoffrey Ketels, 6 oktober 2022 23:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De romantische Noorse Netflix-original film genaamd Royalteen heeft 's werelds grootste streamingdienst voldoende weten te overtuigen om een vervolg aan te kondigen. Dat vervolg zal ergens in de loop van volgend jaar te zien zijn.
In de eerste film hebben we gezien hoe Lena samen met haar ouders en broertje naar een nieuwe stad verhuist. Dat heeft natuurlijk ook als gevolg dat ze terecht komt in een andere school. Hier belandt ze in dezelfde klas als prins Kalle. De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden, maar er ligt wel een behoorlijke bom onder hun vriendschap. Voor Lena geldt namelijk dat ze een niet onbelangrijk geheim met zich meedraagt.

Royalteen: Princess Margrethe
De kijkcijfers van de eerste film wisten Netflix duidelijk ruim voldoende te overtuigen. 's Werelds grootste streamingdienst heeft dan ook voor 2023 de komst aangekondigd van Royalteen: Princess Margrethe.

Voor de tweede film geldt dat ze gebaseerd zal zijn op het tweede boek van Randi Fuglehaug en Anne Gunn Halvorsen. Dit boek luistert naar de naam Royalteen Prince Charming.

Opvallend, voor de tweede film heeft Netflix ervoor gekozen om het regie-stokje over te dragen aan Ingvild Søderlind. Het was Hjem til Jul die verantwoordelijk was voor de eerste film.

Lees meer over: Royalteen, film, films, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws