search
Moord in 'The Walking Dead' heeft grote gevolgen
Series / Nieuws

Moord in 'The Walking Dead' heeft grote gevolgen

In de zombieserie is moord aan de orde van de dag, maar niet elke moord is zonder gevolgen.

Het duurt niet lang meer of AMC / Disney+ zet definitief een punt achter de zombieserie The Walking Dead. De serie startte in 2010 en is verantwoordelijk voor een groots The Walking Dead Universe met series en andere uitingen.

Maar voor het 20 november is, de dag waarop de definitief laatste aflevering verschijnt, is er nog voldoende dood en verderf in de serie te zien. Let op SPOILERS... Zo zien we aan het einde van aflevering 18 van seizoen 11 dat Eugene Sebastian Milton vermoordt.

Dood van Sebastian Milton niet zonder gevolgen
In gesprek met Entertainment Weekly liet showrunner Angela Kang weten dat het doden van Sebastian Milton gevolgen zal hebben voor Eugene.

"Oh ja, er zijn gevolgen. Ik ga het niet hebben over de gevolgen, je zult moeten kijken, maar die zijn er wel," aldus Kang.

"Dingen gaan heel intens en raar worden. Er zijn enkele scènes in de volgende aflevering waarvan ik denk dat ze zo, zo cool zijn dat ik echt hoop dat de fans er net zoveel plezier aan beleven als wij aan het maken ervan. Maar er zijn veel gevolgen van wat er in aflevering 18 gebeurde," voegde de showrunner eraan toe.

Er verschijnen nu nog zes afleveringen van de moederserie. In Nederland kijk je de zombieserie op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen