search
Netflix dropt mierzoete trailer 'Falling for Christmas' met Lindsay Lohan

Netflix dropt mierzoete trailer 'Falling for Christmas' met Lindsay Lohan

Nadat eerder al heel wat details verschenen is nu ook de eerste trailer te bekijken...

Geoffrey Ketels
De eindejaarsperiode brengt ons traditiegetrouw weer heel wat geweldige kerstfilms om naar uit te kijken. Eén van deze films is Falling for Christmas met actrice Lindsay Lohan. Eerder werden er al verschillende details bekend gemaakt, maar nu heeft Netflix ook een eerste trailer de wereld ingestuurd.

In Falling for Christmas maken we kennis met een net verloofde, verwende erfgename die geheugenverlies heeft gekregen nadat ze een ski-ongeluk heeft gehad. Vervolgens komt ze onder de hoede terecht van een fijne man en zijn dochter. Toch is het tijdelijke onderkomen waarin ze moet verblijven niet helemaal hetgeen ze gewend is.

Lindsay Lohan
De erfgename (uiteraard gespeeld door Lindsay Lohan) is er sterk van overtuigd dat er door haar familie met man en macht naar haar wordt gezocht. Naarmate Kerst dichterbij komt is er echter nog steeds niemand op komen dagen.

Het tijdelijke onderkomen dat in eerste instantie toch echt wat minderwaardig leek begint in tussentijd steeds meer aan te voelen als een echte thuis.

Falling for Christmas is de eerste film van of met Lindsay Lohan welke deel uitmaakt van een nieuwe overeenkomst die tussen de actrice en Netflix werd gesloten. Er zit dus ongetwijfeld nog heel wat meer in de pijplijn!

Falling for Christmas is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 10 november 2022.

Aanbevolen artikelen