search
George R.R. Martin complimenteus over 'House of the Dragon'-acteur
Series / Nieuws

George R.R. Martin complimenteus over 'House of the Dragon'-acteur

Schrijver George R.R. Martin is zwaar onder de indruk van het acteerwerk van Paddy Considine in House of the Dragon.

George R.R. Martin, de schrijver van A Song of Ice and Fire, oftewel de Game of Thrones-boeken, is complimenteus over het acteerwerk van Paddy Considine in House of the Dragon.

George R.R. Martin, die tevens het boek Fire & Blood schreef waar House of the Dragon op gebaseerd is, is zeer tevreden over de acteur die koning Viserys Targaryen speelt.

George R.R. Martin over House of the Dragon
In een recente post op zijn forum Not A Blog heeft George R.R. Martin het over House of the Dragon. Hoewel hij aangeeft geen subjectieve review te kunnen geven van de serie - vanzelfsprekend - is hij lovend over de schrijvers, crew en acteurs die aan de serie werken.

Hij noemt de showrunners, de regisseurs, scriptschrijvers en van de cast wil hij er één speciaal uitlichten: Paddy Considine, die Viserys Targaryen speelt in House of the Dragon, doet dit volgens George R.R. Martin nagenoeg perfect.

Hij zegt zelfs dat de versie uit de serie beter is dan zijn boekversie:

"Het personage dat hij gecreëerd heeft voor de serie is een stuk sterker en tragischer en beter uitgewerkt dan mijn versie uit Fire & Blood. Ik ben geneigd om terug te keren naar deze hoofdstukken en het hele verhaal van zijn bestuur opnieuw te schrijven. Paddy verdient een Emmy voor deze aflevering alleen al."

House of the Dragon-afleveringen zijn nu te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen