search
Dit kun je verwachten van 'House of the Dragon' aflevering 9
Series / Trailer

Dit kun je verwachten van 'House of the Dragon' aflevering 9

'House of the Dragon' deelt de preview van de beruchte één na laatste aflevering van het eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Komende maandag krijgen we de negende en daarmee één na laatste aflevering van het eerste seizoen House of the Dragon te zien. HBO Max deelt alvast een voorproefje.

Nog twee afleveringen en het eerste seizoen van House of the Dragon zit erop. Aan het einde van de achtste aflevering zagen we al dat King Viserys (Paddy Considine) zijn laatste adem uitblies.

Iron Throne
Nu belooft de strijd om de Iron Throne éindelijk los te barsten. In de korte teaser van aflevering 9 die HBO Max deelde, krijgen we daar alvast een voorproefje van. En dat belooft spectaculair te worden.

Fans van Game of Thrones weten namelijk dat de één na laatste aflevering vaak het spannendst is. De kans is groot dat dat voor deze prequel-serie ook geldt.

In het voorproefje zien we hoe Viserys' zijn vrouw Alicent (Olivia Cooke) de laatste wens van de koning uitspreekt: dat hun oudste zoon Aegon de troonopvolger moet zijn.

Troonopvolger
Zelf heeft de King tijdens zijn leven altijd zijn oudste dochter Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) genoemd als troonopvolger.

Het ziet er volgens de preview naar uit dat in aflevering 9 de strijd tussen beide partijen volledig zal losbarsten.

House of the Dragon kijk je nu op HBO Max. Bekijk hieronder alvast de trailer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen