search
'The Big Bang Theory'-actrice gaat dit nooit meer doen

'The Big Bang Theory'-actrice gaat dit nooit meer doen

The Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco wil nooit meer trouwen na haar scheiding.

Jim Pedd
Kaley Cuoco staat het best bekend om haar rol als Penny in de serie The Big Bang Theory. Ze speelde die rol maar liefst 12 seizoenen lang, en nu is ze populair met HBO Max-serie The Flight Attendant.

Cuoco vertelde tijdens een nieuw interview over haar huwelijken en hoe ze daarnaar kijkt. De actrice is tweemaal getrouwd geweest. Allereerst met tennisser Ryan Sweeting. Dat huwelijk duurde van 2013 tot 2016. Daarna trouwde ze met Karl Cook tussen 2018 en 2021. Maar dat is klaar.

Geen derde keer
Cuoco denkt nog altijd dat ze wel een nieuwe liefde vindt, maar trouwen? Dat wil ze niet meer, vertelde ze tegen Glamour.

"Ik zal nooit meer trouwen. Ik zou het geweldig vinden om een langetermijnrelatie te hebben, of een partnerschap. Maar ik ga nooit meer trouwen. Absoluut niet. Je mag dat letterlijk op de cover zetten."

"Ik geloof in de liefde omdat ik geweldige relaties gehad heb. We zijn allemaal wel eens beland op een punt dat we denken: 'Ik ga nooit meer iemand anders ontmoeten'. Maar dat doe je wel. Er zijn geweldige mensen, die komen dan in je leven en gaan dan weer. Daar zijn veel redenen voor."Aanbevolen artikelen