Wordt 'Titans' na 4 seizoenen gecanceld?

Zal dit nieuwe seizoen van 'Titans' meteen het laatste zijn?

Daan Kusen, 16 oktober 2022 11:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Met het vierde seizoen van Titans in aantocht, is ook bij deze show de onzekerheid aan het toenemen. In de massa films en series die bij HBO Max gecanceld worden, is ook Titans zijn toekomst niet zeker.
De show is een donker, hard verhaal over een groep tieners in het DC Universe met superkrachten, of andere intense training, onder leiding van Dick Grayson / Nightwing - een ex-Robin (het in rood/groen/geel gehulde hulpje van Batman).

Geruchten van een einde
Wordt Titans de zoveelste DC show die er mee moet stoppen? Sind de samengang van Warner Bros. Discovery is de toekomst van live-action superhelden onzeker: Batgirl is een van de grootste titels die tot nu toe geschrapt is.

In een gesprek met Inverse zegt showrunner Greg Walker: "Jullie weten net zoveel als ik... we zijn aan het afwachten."

Ondertussen is Walker wel enthousiast over het komende vierde seizoen: "HBO Max is een waanzinnige steun voor ons en helpt ons enorm om de show te worden die we willen zijn."

Voorafgaand aan het Titans panel op New York Comic Con werd de teaser trailer voor het vierde seizoen getoond. Deze teaser kreeg een "Part 1" stempel, waardoor het seizoen waarschijnlijk in twee delen uitgebracht wordt.

Het eerste deel van Titans seizoen vier verschijnt op 3 november op HBO Max. In Nederland verschijnt het op Netflix.Bron: ComicBook

Lees meer over: titans, hbo max, batman, nightwing, beast boy, dc, dick grayson

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws