search
Actie-franchise 'Kickboxer' keert terug op een bijzondere manier!
Series / Nieuws

Actie-franchise 'Kickboxer' keert terug op een bijzondere manier!

De actie-franchise die meer dan 30 jaar geleden begon, wordt nieuw leven ingeblazen.

De Kickboxer-franchise bestaat al ruim 30 jaar, maar nu wordt de reeks voor het eerst uitgebreid met een tv-serie! Uitvoerend producenten zijn Todd Garner (Mortal Kombat) en Dimitri Logothetis (Jiu Jitsu).

Gary Scott Thompson (The Fast and the Furious) is showrunner van de serie en Marenzi & Associates zullen zorgen voor de wereldwijde productie en distributie van het project, dat de titel Operation: Kickboxer draagt.

Drie broers
De Kickboxer-franchise bestaat inmiddels uit zeven films, waarvan drie met Jean-Claude Van Damme. De oorspronkelijke film uit 1989 werd geregisseerd door Mark DiSalle. Hoofdpersonage was Kurt Sloane (Van Damme), die Muay Thai moet leren om de dood van zijn broer te wreken.

In de eerste paar vervolgen werd de focus verplaatst naar Kurts jongere broer David (Sasha Mitchell). Van Damme kwam pas weer opdagen in de meest recente vervolgen Kickboxer: Vengeance en Kickboxer: Retaliation.

In Operation: Kickboxer gaat we zien hoe Michael Sloane, het jongste broertje van Kurt en David, undercover moet gaan als een MMA-vechter, maar ondertussen ook over de hele wereld spionnen moet uitschakelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen