search
Lugubere gewoonte cast 'The Walking Dead': doodsdiners
Series / Nieuws

Lugubere gewoonte cast 'The Walking Dead': doodsdiners

Elk sterfgeval weer een etentje door 'The Walking Dead'-cast.

The Walking Dead is een post-apocalytptische zombie-horrorserie waarbij niemand veilig is voor de dood. Elke aflevering bestaat de kans dat een favoriet personage het loodje legt. Ook de acteurs van de serie dienen elk sterfgeval van hun mede-acteurs natuurlijk een plekje te geven.

The Walking Dead is momenteel bezig met haar elfde en laatste seizoen en heeft de nodige geliefde en minder geliefde personages zien komen en gaan. Er zijn in de serie zoveel karakters en acteurs gesneuveld dat de cast besloot deze sterfgevallen te vieren.

Doodsdiners
Op een gegeven moment werd het voor de cast een ritueel om elke 'dood' te vieren met een diner. Bij deze diners werden alle castleden van de show, inclusief de eerder 'overledenen' uitgenodigd om de dood van een personage te vieren.

Risico op spoilers
De doodsdiners werden op een gegeven moment een risico. Naarmate de serie populairder werd, werd het steeds moeilijker te verbergen wie er zou komen te overlijden.

De doodsdiners, die in principe altijd bij het 'dode' castlid thuis werden gehouden, werden ingestoken als verjaardagsfeestjes om te voorkomen dat iets vroegtijdig uit zou lekken.

Benieuwd bij wie het volgende doodsdiner wordt gehouden? Kijk de serie op: Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen