'She-Hulk' hint naar duister figuur dat Marvel niet durft te gebruiken

'She-Hulk' hint naar duister figuur

De laatste She-Hulk-aflevering hint naar een duister figuur dat Marvel niet durft te gebruiken.

Niels Arts, 18 oktober 2022 14:28

Het eerste en mogelijk laatste seizoen van She-Hulk zit erop, maar we ze zijn nog niet klaar met het nabespreken van de serie op de groene superheld. De laatste aflevering hintte naar een duister figuur dat Marvel waarschijnlijk nooit zal durven te gebruiken...
She-Hulk bevatte een subtiele hint naar een nieuw mutant-personage in het MCU waar Marvel waarschijnlijk geen gebruik meer van gaat maken.

She-Hulk aflevering 9
Kamala Khan was het eerste personage om officieel erkent te worden als een mutant, maar meerdere minder bekende mutants hebben een verschijning gemaakt in het eerste seizoen van She-Hulk. Hun krachten zijn echter niet allemaal uitgelegd.

De mutant in kwestie is The Mandrill, een zeer verontrustende mutant van Marvel die feromoons los kan laten om de geest te beheersen van vrouwen. Deze stoffen zijn verslavend, wat ervoor kan zorgen dat vrouwen permanent onder zijn controle komen te vallen.

Het klinkt niet als een superpower die zelfs de ergste Marvel-slechteriken ooit zouden krijgen. Hoewel She-Hulk het personage dus nooit in de serie zou stoppen, hinten ze er wel naar op een prikbord.

Als easter egg is dit natuurlijk een leuke toevoeging, maar een dergelijk personage naar het scherm brengen is een gewaagde keuze die Marvel nooit zou maken.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: She Hulk, Attorney at Law, Marvel, MCU, Mutant

Populair nieuws