search
Een onthutsende kijk in het zieke en verknipte brein van Dahmer in boek 'The Milwaukee Monster'
Series / Nieuws

Een onthutsende kijk in het zieke en verknipte brein van Dahmer in boek 'The Milwaukee Monster'

Details uit boek over het proces tegen seriemoordenaar Jeffrey Dahmer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story' wordt momenteel wereldwijd zeer goed bekeken. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In het verleden is er over Dahmer, de moorden en het strafproces ook een boek verschenen waarin een nadere blik wordt geworpen op Dahmer en zijn zieke denkbeelden.

Auteur Gisela K., die Dahmer en zijn pleidooi bestudeerde voor haar boek The Milwaukee Monster, stelt "hij wilde het bewustzijn van zijn slachtoffers wegvagen en ze eigenlijk in leven houden. Hij probeerde dit op Errol Lindsey, Tony Hughes en Konerak Sinthasomphone in 1991 en gaf toen het idee op".

Zieke denkbeelden
Hij probeerde ook de perfecte partner te bevriezen, zodat hij voortdurend seks met het lichaam kon hebben, volgens de FBI-documenten. Ook deze methode is mislukt.

Dahmer had het gevoel dat hij deze methoden moest proberen omdat "hij niet zo sterk was", vertelde Gisela later aan The US Sun. "Hij was niet van plan zijn slachtoffers fysiek te overweldigen om ze naar zijn hand te zetten."

Nog meer zieke denkbeelden
Het creëren van een zombie of het "bevriezen van zijn perfecte partner" leidde tot de dood van zijn slachtoffers, maar Dahmer vertelde de onderzoekers dat hij ze niet wilde doden. Hij noemde het doden het "minst bevredigende deel".

"Dat vond ik niet leuk om te doen. Daarom probeerde ik levende zombies te creëren met urinezuur in de oefening, maar het werkte nooit", aldus een citaat dat aan Dahmer wordt toegeschreven in het boek van Gisela K.

"Nee, de moord was niet het doel. Ik wilde gewoon de persoon onder mijn volledige controle hebben, zonder rekening te hoeven houden met hun wensen, en ze daar zo lang te kunnen houden als ik wilde, aldus psychopaat en seriemoordenaar Dahmer.

Na al deze narigheid toch nog zin om dit gruwelijke verhaal te bekijken? Hier de link naar NETFLIX
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen