search
Dahmer gaf in een interview de echte reden waarom hij zijn slachtoffers heeft opgegeten
Series / Nieuws

Dahmer gaf in een interview de echte reden waarom hij zijn slachtoffers heeft opgegeten

Jeffrey Dahmer legt in interview uit waarom hij kannibaal was.

Er wordt momenteel flink gekeken naar de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Deze serie brengt veel opschudding teweeg. Helaas is het gruwelijke verhaal waargebeurd en veel mensen vinden dat Jeffrey Dahmer op deze manier te veel eer krijgt. Dahmer is in het verleden geïnterviewd over zijn moorden en kanibalisme.

Journaliste Nancy Glass van CNN interviewde Dahmer in 1993. Ze vertelde hierover recentelijk het volgende: "Hij zei dat hij ervoor koos om ze op te eten omdat hij wilde dat ze een deel van hem zouden worden. Hij was zo wanhopig, zo wanhopig eenzaam, zo beschaamd dat hij homo was".

Een psychopaat
Glass zij verder dat zij dacht dat Dahmer ernstige problemen had die voortkwamen uit zijn jeugd en dat hij hoopte dat zijn slachtoffers hem nooit zouden verlaten.

"Het super enge deel was dat hij volkomen normaal leek. Dat is beangstigend. Het was vreemd. Ik bedoel, je kunt in het interview horen dat de manier waarop hij tegen me praat erg attent is. Hij zegt tegen me: 'Het spijt me voor wat ik heb gedaan'. Hij dacht erover na, maar hij is een psychopaat" aldus Glass.

Het gruwelijke verhaal is te zien op: NETFLIX.

Walgelijke voorwerpen verwant aan 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story' aangeboden op internet

Verdwijnt 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story'-serie van Netflix?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen