search
Er is een nieuw type Starship in 'Star Trek' geïntroduceerd
Series / Nieuws

Er is een nieuw type Starship in 'Star Trek' geïntroduceerd

Een nieuw en totaal uniek type Starship in de nieuwste aflvering van 'Star Trek: Lower Decks'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek heeft over de jaren heen heel wat Starships geïntroduceerd. Zo zijn er wel 5000 tot 10.000 Starships. En nu is er een nieuw en uniek type Starship geïntroduceerd.

Nu is er weer een nieuw Starship in Star Trek: Lower Decks. In de nieuwste aflevering "Trusted Sources" kan Captain Freeman haar tweede contactinitiatief lanceren.

Dan komt er een verslaggever van het Federation News Network om over deze gebeurtenis te schrijven. Ondertussen is Freeman op weg naar een nieuwe planeet, maar ze ontdekt dat de planeet Ornara geen hulp nodig heeft van de Cerritos.

Een nieuw Starship
Ze besluit dan om een nabijgelegen planeet te gaan bekijken, Brekka. De Cerritos komen hevig onder vuur te liggen, maar worden dan gered door een schip.

Dit schip het 'Aledo' en behoort tot een groep schepen van de Texas-klasse. Deze schepen zijn in het geheim ontwikkeld door een Starfleet-admiraal.

Het unieke aan deze schepen is dat ze helemaal autonoom zijn en worden bestuurd door artificiële intelligentie. En deze AI redt Captain Freeman en haar bemanning van de dreigingen op Brekka.

Kijk Star Trek: Lower Decks op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen