Het geheime attribuut achter de erotische scenes van kostuumdrama Netflix

Geheim attribuut maakt het ongemakkelijke tijdens 'Bridgerton' wat makkelijker.

Bas de Kramer, 18-10-2022 12:39

Kostuumdrama Bridgerton is een groot succes. Naast het inzicht in de geschiedenis en de prachtige kostuums zijn ook de intieme scènes een grote hit bij de kijkers.
Toen acteur Jonathan Bailey werd gevraagd naar de vele erotische scènes vertelde hij over zijn ervaringen:"de eerste dag op de set was intiem en bloot. Het was een scène met Sabrina Bartlett waar we Anthony (zijn personage red.) voor het eerst ontmoetten met zijn achterste. Ik heb de make-upafdeling ook goed leren kennen omdat ze mijn billen moesten ontbloten."

Behulpzaam attribuut voor intieme scènes
Ook gaf Bailey aan dat hij in zijn acteerwerk gelukkig ook geholpen werd door een nieuw attribuut (een zogeheten: prop) waardoor ze liefdesscènes realistischer kunnen filmen zonder dat acteurs teveel fysiek contact hebben.

Bridgerton heeft een intimiteitscoördinator om acteurs op de set te helpen en Jonathan Bailey zegt dat deze mensen hebben geholpen om de erotische scenes minder ongemakkelijk te maken.

Tijdens een gesprek met Radio Times zei Bailey: "Het is verbazingwekkend hoe die hele industrie zo snel is ontstaan. Er zijn nieuwe trucs in het vak - kleine kussentjes - en het is verbazingwekkend wat je kunt doen met een halfopgeblazen korfbal. Als er twee mensen zijn die een seksscène doen, is de regel dat ze drie barrières moeten hebben die hen scheiden en er zijn bepaalde handelingen waarbij een half opgeblazen bal beweging mogelijk kan maken zonder fysiek contact te hoeven maken. Het is eigenlijk best dwaas en we hebben wat hilarische momenten, maar het maakt het minder ongemakkelijk."

Wil je meer van Bridgerton zien? Kijk dan op Netflix.

'Bridgerton' introduceert bloedmooie weduwe in aankomend seizoen

Goed nieuws voor fans van hitserie 'Bridgerton'

Bron: Startefacts

Lees meer over: Bridgerton, attribuut, Jonathan Bailey, dampende

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam