search
Nog meer namen voor epische serie 'Dune: The Sisterhood'

Nog meer namen voor epische serie 'Dune: The Sisterhood'

De wereld van Denis Villeneuve's Dune-films wordt uitgebreid naar het kleine scherm.

Zilko Tarici
Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham, Aoife Hinds en Chloe Lea zijn allen toegevoegd aan de cast van prequel-serie Dune: The Sisterhood van HBO Max.

De actrices zullen te zien zijn naast de eerder aangekondigde Emily Watson, Shirley Henderson en Indira Varma in de serie van Legendary Televsion die zich ruim 10.000 jaar voor de gebeurtenissen van de Dune-films afspeelt.

Goede Harkonnens?
In de serie volgen we de Harkonnen Sisters (Watson en Henderson) die het opnemen tegen machten die de toekomst van de mensheid bedreigen. Samen zetten ze de sekte op die later bekend staat als de Bene Gesserit.

Boussnina zal de rol spelen van Princess Ynez, Brune-Franklin die van Fremen-vrouw Mikaela, Cunningham is Sister Jen, Hinds is de zwaar religieuze Sister Emeline en Lea speelt de jonge Lila.

Diane Ademu-John is het brein achter de serie en zal de serie runnen samen met Alison Schapker. Johan Renck zal de eerste aflevering regisseren en dienst doen als uitvoerend producent.Aanbevolen artikelen