SkyShowtime verrast met zeer opmerkelijk nieuws

Abonnees van deze nieuwe streamingdienst kunnen rekenen op verschillende voordelen...

Geoffrey Ketels, 22-10-2022 09:20

Het landschap met streamingdiensten wordt in Nederland op 25 oktober van dit jaar uitgebreid met alweer een nieuwe partij. Het gaat deze keer om SkyShowtime. Heel wat mensen blijken niet van plan om een abonnement op deze streamingdienst af te sluiten, maar toch zijn er wel degelijk een aantal voordelen aan verbonden.
Eén van de zaken waar tegenwoordig zeer vaak over wordt gepraat heeft te maken met het feit dat Netflix het delen van je account binnenkort nu echt (hard) gaat aanpakken. Dat kan ervoor zorgen dat abonnees plots heel wat meer moeten gaan betalen. Voor SkyShowtime geldt dat zij heeft aangegeven het delen van een account toe te staan zolang het personen betreft uit hetzelfde huishouden.

Naast bovenstaande zal het voor abonnees van de nieuwe streamingdienst mogelijk zijn om op drie verschillende schermen tegelijkertijd te kijken. Zo kan iedereen genieten van een leuke avond met zijn of haar favoriete film of serie.

Download zoveel je wil
Een niet onbelangrijk voordeel waar SkyShowtime abonnees op zullen kunnen rekenen heeft te maken met het feit dat ze zoveel films en series kunnen downloaden als ze zelf willen. Eerder was dit eigenlijk al duidelijk omdat dit eveneens in Finland het geval is. Daar is de streamingdienst reeds even beschikbaar. Kijk je een film of serie die je hebt gedownload niet? Dan zal deze automatisch na 30 dagen worden verwijderd.

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime lanceert in Nederland zoals reeds aangegeven zeer binnenkort, namelijk op 25 oktober.

Lees meer over: SkyShowtime, streamingdienst, Netflix, streamingdiensten

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix