Veel fans teleurgesteld in einde 'The Big Bang Theory'. Kaley Cuoco is het met ze eens!

Fans en Kaley Cuoco hadden een ander einde van 'The Big Bang Theory' gewenst.

Bas de Kramer, 22-10-2022 08:39

The Big Bang Theory was ongekend populair. In het recente boek: The Big Bang Theory: The Definitive Inside Story of the Epic Hit Series staat zeer veel achtergrondinformatie over de serie. Zo ook over het einde wat niet bij iedereen in goede aarde viel.
Aan het begin van het laatste seizoen was de seksuele spanning tussen de hoofdpersoon, Leonard (Johnny Galecki) en Penny (Kaley Cuoco) al opgelost, ze waren immers getrouwd. De serie moest voor hen dus op zoek naar een nieuwe verhaallijn.

Nieuwe verhaallijn tussen Penny en Johnny
Deze verhaallijn ging over het al dan niet krijgen van kinderen. In de serie wilde Penny wilde er geen. Uiteindelijk werd Penny toch zwanger en leek ze dat uiteindelijk helemaal niet erg te vinden. Een aantal fans vonden dat dit afbreuk deed aan de karakter van haar personage.

Mening Kaley Cuoco
Kaley Cuoco geeft in het boek The Big Bang Theory: The Definitive Inside Story of the Epic Hit Series aan het eigenlijk wel eens te zijn met deze kritiek: "ik wilde eigenlijk dat ze Penny zwanger maakten omdat ik zo dol was op die boodschap van Penny die geen kinderen wil. Het was schattig hoe de schrijvers het aan het eind deden met Penny's verrassende zwangerschap, en al met al ben ik daar blij om, maar mijn idee was eigenlijk op haar niet zwanger te laten worden".

Nog weer even naar The Big Bang Theory kijken op HBO MAX?

Bijzonder gerucht rond 'The Big Bang Theory' eindelijk ontkracht

Onthullende foto 'The Big Bang Theory' opgedoken

Bron: Startefacts

Lees meer over: big bang theory, kaley cuoco, zwanger, penny, fans, johnny

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader