search
'The Descent'-regisseur regisseert pilot 'Constantine'
Series / Nieuws

'The Descent'-regisseur regisseert pilot 'Constantine'

DC Comics/Vertigo-personage behoudt zijn Britse achtergrond en blonde haar.

Enkele weken geleden werd bekend NBC een pilot heeft besteld voor een tv-serie rond het DC Comics/Vertigo-personage Constantine, die eerder in Francis Lawrence's film Constantine (2005) verscheen. Nu weet Deadline dat Neil Marshall, bekend van de horrorfilm The Descent (2005), deze pilot zal regisseren.


Regisseur Marshall werkt al langer voor het kleine scherm, aangezien hij de afgelopen periode twee afleveringen regisseerde van zowel HBO's Game of Thrones als de nieuwe piratenserie Black Sails van de zender Starz.

De website Bleeding Cool meldt hier bovenop dat de serie zich meer vasthoudt aan het originele personage uit de comics. Hij zou volgens de website niet alleen zijn blonde haar uit de strips behouden, maar John Constantine zou ook gespeeld moeten gaan worden door waarschijnlijk een Britse acteur, aangezien het personage een Britse achtergrond heeft.

De drijvende krachten achter de Constantine-serie zijn David S. Goyer en Daniel Cerone en zij werkten reeds aan een script voor een tv-serie rond het personage dat is bedacht door Alan Moore en voor het eerst verscheen in de comic "Swamp Thing". Vervolgens kreeg het personage een eigen comic-serie met de titel "Hellblazer". De verwachting is dat de tv-serie zich zal focussen op de jongere Constantine, die opdook in de recente comic-reeks "New 52".

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen