Prime Video voegde topseries nieuw toe

Prime Video voegde topseries nieuw toe

Check hier het hele nieuwe aanbod op Prime Video van de afgelopen paar dagen.

Jim Pedd, 23 oktober 2022 09:52

Elke zondag kijken we naar het nieuwe aanbod op Prime Video. Deze week is behoorlijk relaxed, met bijvoorbeeld de toevoeging van de serie The Peripheral van de makers van Westworld en meer nieuws!

May I Help You (seizoen 1): Beak Dong-Joo is een begrafenisondernemer met de bovennatuurlijke mogelijkheid om met de doden te spreken.

Mom (seizoen 8): Christy is net afgekickt van de drank en worstelt ermee twee kinderen op te voeden in een wereld vol verleidingen.

Modern Love Tokyo (seizoen 1): De Amazon Original-serie 'Modern Love', naar de gelijknamige column uit The New York Times, bestaat al sinds 2019. Nu komt 'Modern Love' terug met een nieuwe look in Tokio als 'Modern Love Tokyo'. De serie van zeven afleveringen met een cast van bekende acteurs beschrijft diverse vormen van 'liefde', zoals bijna vergeten liefde, liefde voor zonen en moeders, en liefde die grenzen overschrijdt.

Four More Shots Please (seizoen 3): Na een verdrietig afscheid, zien we de meiden nu weer terug voor het derde seizoen. Allemaal staan ze op het punt pijnlijke momenten af te sluiten.

The Peripheral (seizoen 1): Een jonge vrouw in een klein stadje in de Appalachen, kan alleen ontsnappen aan de dagelijkse sleur door geavanceerde videogames te spelen. Ze is zo goed, dat een bedrijf haar een nieuw spel laat testen, maar het heeft een verrassing in petto. Het ontsluit al haar dromen over het vinden van een doel, romantiek en glamour in wat een spel lijkt, maar het brengt haar en haar familie in gevaar.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Star Trek: Lower Decks (S03E09)
Luxe Listings Sydney (S03E06)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws