search
Deze grote Marvel-film staat vanaf volgende week zondag op Netflix
Films / Nieuws

Deze grote Marvel-film staat vanaf volgende week zondag op Netflix

De Marvel-film met Jared Leto en andere sterren is vanaf komend weekend te streamen.

Net uit de bioscoop en nu alweer op Netflix. Veel films van Sony komen al snel naar Netflix, ook sommige van Marvel. Wat op zich prettig daar de meeste Marvel-titels gelijk naar Disney+ gaan. Vanaf komende zondag kan je even uitgebreid gaan zitten voor de griezelige vampierenfilm Morbius.

Deze film is net als vele andere Marvel-titels gebaseerd op de comics van Marvel. Het gaat over de wetenschapper Michael Morbius, gespeeld door Jared Leto (Suicide Squad, Dallas Buyers Club). In de film kampt hij met een bloedziekte en probeert zichzelf te genezen. Hij weet hiervoor een middel te creƫren en na het innemen hiervan ontwikkeld hij zich tot een ware vampier.

Misschien hernieuwd succes op Netflix
Naast Michael Morbius speelt Matt Smith (House of the Dragon, Dr. Who) de rol van zijn geadopteerde broer. Hij blijkt dezelfde ziekte te hebben als Michael en krijgt hetzelfde geneesmiddel toegediend waarop hij ook eigenschappen van een vampier begint te ontwikkelen.

Het is wel eens voorgekomen dat een film het niet bepaald goed doet in de bioscoop maar op Netflix veel kijkers trekt. In een eerder bericht op FilmTotaal bleek dat de film Morbius het in de bioscopen niet heel goed heeft gedaan. De marketingafdeling heeft er een hoop aan gedaan maar de bezoekers zijn niet in enorme aantallen komen kijken. Misschien dat de film het op Netflix een stuk beter zal doen.

Kijk komende zondag naar de film Morbius op Netflix.

Aanbevolen artikelen