'Young Sheldon' verklaart nu tragedie in 'The Big Bang Theory'

De focus wordt in deze onthulling gelegd op Sheldon's zusje Missy.

Glenn Walsh, 23-10-2022 16:48

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

In The Big Bang Theory was Sheldon Cooper een van de bekendste figuren. Young Sheldon gaat over de wetenschapper in zijn jongere jaren met de benodigde problemen in het leven. In de laatste aflevering wordt uitgelegd hoe het zusje van Sheldon met tragedie omgaat.
De spin-off Young Sheldon heeft een prominente rol voor Melissa 'Missy' Cooper, alsmede de rest van de Cooper familie. In The Big Bang Theory heeft het personage ook een aantal cameo's gehad en daarin werden al wat details gegeven over het leven van Missy, Sheldon en de rest van de familie. Zo was al bekend dat Missy nooit zo succesvol als haar broers is geworden, terwijl ze juist zo slim en gewiekst is op haar eigen manier.

Treurig verlies van mentoren
In de aflevering Blonde Ambition and the Concept of Zero vind Missy een vriendin en soort van mentor in Mandy. Dit is iets wat zij eigenlijk nooit gehad heeft daar haar oma Meemaw te oud is en haar moeder Mary te bekritiserend is. Daar het niet bekend is of Mandy met haar broer Georgie blijft is het waarschijnlijk dat deze relatie uitgaat en Missy weer een vriendin en rolmodel verliest.

Alsof dat niet genoeg was bleek in een eerder bericht dat het zeer waarschijnlijk is dat de vader van de familie George Cooper binnenkort zal komen te overlijden. Dit uit het eerder vertelde verhaallijn in The Big Bang Theory. Zo verliest Missy in deze weer een belangrijk figuur in haar leven, zeker gezien de goede band die ze met haar vader had. Uiteindelijk weet Missy wel een gelukkig leven te krijgen maar er gebeurt nog genoeg in die tussentijd.

Kijk alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max.
Bron: Screenrant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, Missy Cooper, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix