Terugkeer ‘Malcolm in the Middle’ is kwestie van tijd volgens deze ster

Terugkeer ‘Malcolm in the Middle’ kwestie van tijd

De hoofdrolspeler zelf vertelt dat er al druk geschreven wordt aan de reboot.

Glenn Walsh, 25 oktober 2022 08:32

In het begin van dit millennium werden kijkers verwelkomd met een nieuwe sitcom Malcolm in the Middle. De serie over de familie Wilkerson, met Malcolm in het midden, werd een enorm succes. En volgens Malcolm zelf zit er een reboot aan te komen.

De inmiddels 36-jarige Frankie Muniz die zelf tussen 2000 en 2006 de rol speelde van Malcolm vertelt in een interview dat er aan een reboot geschreven wordt. Maar dit wordt blijkbaar niet door een onbekend team ergens ver weg geschreven. Het is niemand minder dan Bryan Cranston die bezig is met de reboot. Bryan Cranston speelde zelf de rol van Malcolm’s vader Hal in de serie.

Frankie Muniz en Bryan Cranston geven groen licht
Bryan Cranston heeft eerder ook al te kennen gegeven dat hij graag met het verhaal van Malcolm in the Middle door zou willen gaan. Zo vertelde hij in 2016 dat er sprake was van een vervolgfilm. Sindsdien heeft hij altijd aangegeven interesse te hebben om nog eens in de komische rol van Hal te kruipen.

Frankie Muniz was nog een kind tijdens het filmen van de serie en heeft het toentertijd nooit echt gevolgd. Nu hij wat ouder is weet hij zich los te koppelen van de rol die hij zelf speelde en kunnen hij en zijn vrouw genieten van de serie als fans. Hij is erg benieuwd hoe het nu zou gaan met de familie. Hij weet in ieder geval dat Bryan Cranston druk bezig is met schrijven en de boel in gang te brengen. Hij zou in ieder geval gelijk weer meespelen.

Binnenkort horen we vast meer over de ontwikkelingen rond Malcolm in the Middle. Tot die tijd kijk je alle afleveringen op Disney+.


Bron: Fox News

Lees meer over: Malcolm in the Middle, Frankie Muniz, Bryan Cranston, Disney

Informatie over de serie: Malcolm in the Middle

Populair nieuws