search
'Batwoman'-actrice wordt schurk in 'The Flash' seizoen 9
Series / Nieuws

'Batwoman'-actrice wordt schurk in 'The Flash' seizoen 9

Javicia Leslie gaat van een Bat naar de Red Death!

Batwoman-actrice Javicia Leslie keert volgend CanadaGraphs terug naar het Arrowverse! Lees hieronder hoe dat precies gaat gebeuren.

Leslie is namelijk gecast in het negende en laatste seizoen van The Flash als schurk Red Death. Haar personage werd onlangs gefotografeerd op de set van de serie in gevecht met Grant Gustins The Flash.

In de strips is de Red Death een alternatieve versie van Bruce Wayne die, getraumatiseerd door de dood van verschillende Robins, de Speed Force bemachtigde om schurken beter te kunnen tegengaan.

Het multiversum is terug!
Naar verwachting gaat het hier om een versie van Ryan Wilder van een andere Aarde. Ook geeft dit een indicatie dat het multiversum opnieuw een rol gaat spelen nadat dit in duigen leek te zijn gevallen in Crisis on Infinite Earths.

Dit betreft overigens het live-action debuut van de Red Death, die al eens bij naam werd genoemd in het achtste seizoen. Hoofdschurk van het negende seizoen is overigens Cobalt Blue, maar we gaan ook figuren als Captain Boomerang terug zien keren.

Het laatste seizoen van The Flash zal ergens in 2023 door The CW worden uitgezonden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen