search
Prime Video voegt deze series toe in november
Series / Featured

Prime Video voegt deze series toe in november

November wordt een druk maandje op Prime Video, met veel nieuwe series.

Netflix en Disney+ deden het al en nu hebben we van Prime Video het overzicht van de aankomende nieuwe series voor de maand november.

VANAF 9 NOVEMBER
SAVAGE X FENTY
Prime Video presenteert de langverwachte Savage X Fenty Show Vol.4, met Rihanna's Savage X Fenty-collectie. Het vervolg op de Emmy-winnende Vol.3 bevat de nieuwste Savage X Fenty-stijlen van het muziek- en mode-icoon Rihanna. Het spectaculaire evenement legt de lat dit jaar hoger met een nieuwe all-star line-up van modellen, acteurs en enkele van de grootste namen in de muziek, die de nieuwste Savage X Fenty stijlen laten zien. Muzikale artiesten die optreden zijn: Anitta, íngela Aguilar, Avani Gregg, Bella Poarch, Bretman Rock, Burna Boy, Cara Delevingne, Damson Idris, Joan Smalls, Kornbread, Lara Stone, Lilly Singh, Marsai Martin, Maxwell, Precious Lee, Sheryl Lee Ralph, Simu Liu, Taraji P. Henson, Taylour Paige, Winston Duke, Zach Miko, en nog vele anderen.

VANAF 11 NOVEMBER
RUUD GULLIT EN DE MYSTERIES VAN HET OUDE EGYPTE
Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een 6-delige reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte.

Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte. Voor het eerst in zijn leven bezoekt hij het land waar hij al zo lang een obsessie voor heeft, maar waar hij nooit is geweest. Ruud Gullit doorkruist het land met zijn rijke geschiedenis, waar hij vrijdenkers en vooraanstaande wetenschappers ontmoet.

Hij komt in Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte op plaatsen waar normaal niemand wordt toegelaten en zoekt antwoorden op de vragen die hij zich al heel lang stelt zoals: bestaat de vloek van Toetanchamon; waren het wel mensen die de piramides bouwden; wordt er een geheim verborgen onder de poten van de sfinx; waarom worden zwarte farao's in de geschiedenis, kunst, TV en film vaak genegeerd?

VANAF 11 NOVEMBER
MAMMALS
In dit 6-delige donker komische drama komen onthullingen en geheimen aan het licht als de complexiteit van het moderne huwelijk en trouw wordt blootgelegd. Wat gebeurt er in een wereld met acht miljard mensen nadat we 'de ware' hebben gevonden? Kunnen we trouw blijven aan de beloften die we nastreven als we tenslotte niet allemaal gewoon zoogdieren zijn?

Mammals volgt het verhaal van Jamie (James Corden), een chef-kok wiens wereld in elkaar stort wanneer hij schokkende geheimen ontdekt over zijn zwangere vrouw, Amandine (Melia Kreiling). Jamie gaat op jacht naar antwoorden met de hulp van zijn zwager Jeff (Colin Morgan). Door deze jacht worden ook de scheuren in Jeffs huwelijk met Jamie's zus Lue (Sally Hawkins) groter.

VANAF 14 NOVEMBER
GELDWOLVEN
Frank De Jong (Tom Van Dyck) is een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf (Joren Seldeslachts). Deze charmante jongen leeft van dag tot dag en van de kleine oplichtingen die hij pleegt met zijn partner in crime Micky (Yannick Jozefzoon). De combinatie van Frank zijn kennis over de verzekeringswereld en de lef en overtuigingskracht van Chris en Miguel zorgen ervoor dat ze snel veel geld verdienen. Voor het eerste in zijn leven overtreedt Frank de regels en ontpopt zich tot een "mastermind" die iedereen te slim af is. Maar al snel worden ze eraan herinnerd dat men zich niet tegen alles in het leven kan verzekeren… Naast Tom Van Dyck, Joren Seldeslachts en Yannick Jozefzoon zien we ook Monic Hendrickx, Jade Olieberg, Koen De Sutter, Marjan De Schutter en Kim Hertogsschitteren in deze gloednieuwe fictiereeks in een regie van Gijs Polspoel ('Down The Road', 'Spitsbroers', 'Professor T.')

VANAF 16 NOVEMBER
BINNEN BIJ ORANJE, HELDENVERHALEN
In Binnen bij Oranje, heldenverhalen, kijken Louis van Gaal, Dick Advocaat, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst, Dirk Kuijt en Khalid Boulahrouz terug op eindtoernooien die ze meemaakten als onderdeel van het Nederlands Elftal. Oranjeavonturen die van dichtbij werden meegemaakt door toenmalig perschef van Oranje, maar bovenal voetbalicoon: Kees Jansma.
Kees was erbij. Hij is de man die jarenlang de brandjes moet blussen. Die verhalen uit de pers moet houden en spelers in bescherming neemt. De zes spelers en coaches van Oranje nemen samen met Kees één voor één plaats in een bioscoop setting waar zij in een openhartig gesprek een inside-blik geven op hun bijna gouden jaren in Oranje. Letterlijk even Binnen bij Oranje. Dit alles aan de hand van fragmenten van de meest memorabele momenten uit de EK's en WK's tussen 2004 en 2014.

Wat ging er mis op het EK 2008 toen Oranje de sterren van de hemel speelde en vervolgens tegen Rusland kansloos eruit gingen? Wisten de spelers voorafgaand aan het EK van 2012 eigenlijk al dat het een fiasco zou worden? Maar ook de prachtige en inspirerende verhalen komen aan bod. Wat was de magie waardoor de WK zomer van 2010 onvergetelijk werd? En wat deed Louis allemaal om in 2014 iets te presteren wat niemand voor mogelijk hield? Het zijn deze verhalen die in detail worden verteld door de sterren van toen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen