search
Nieuw op Netflix: De succesreeks 'Young Royals' gaat verder

Nieuw op Netflix: De succesreeks 'Young Royals' gaat verder

Het is voor de fans al even uitkijken naar de komst van het tweede seizoen...

Geoffrey Ketels
De maand november zal voor veel Netflix-abonnees goed worden ingezet. Vanaf 1 november is namelijk op 's werelds grootste streamingdienst het vervolg te zien van de veelbekeken en veelgeprezen serie Young Royals.

In het tweede seizoen slaat Wilhelm de angst om het hart. Hij begint namelijk steeds meer te denken dat zijn functie als kroonprins hem alles gaat kosten wat hem lief is. Of het ook daadwerkelijk zover zal komen zal het tweede seizoen duidelijk moeten maken.

De crew van de reeks bestaat uit namen als Lisa Ambjörn die verantwoordelijk was voor het maken van de serie terwijl de verantwoordelijke schrijvers luisteren naar de namen Sofie en Tove Forsman. De cast van Young Royals bestaat dan weer uit namen als Edvin Ryuding (die de rol van prins Wilhelm op zich neemt) en Pernilla August (koningin Kristina) evenals Malte Gårdinger, Frida Argento en Omar Rudberg.

Razend populair
Het eerste seizoen viel meteen uitstekend in de smaak bij de kijkers. Dat is ook terug te zien in de cijfers die ze krijgt op gespecialiseerde websites. Op de website IMDB is er bijvoorbeeld op dit ogenblik sprake van een geweldige score van 8,3/10.

Het tweede seizoen van Young Royals is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 1 november 2022. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje van hetgeen er je als kijker te wachten zal staan.

Aanbevolen artikelen