search
Netflix voegt deze series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze series nieuw toe komende week

Netflix komt onder meer met nieuwe afleveringen van de immens populaire serie Manifest.

Netflix komt deze week met een paar opvallende nieuwe titels, waarvan het eerste deel van het vierde en laatste seizoen van Manifest vermoedelijk de meest interessante is!

VANAF 1 NOVEMBER
Young Royals (seizoen 2): Prins Wilhelm schikt zich in het leven op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska. Het blijkt lastiger dan hij dacht om zijn hart te volgen.

VANAF 3 NOVEMBER
Blockbuster: In de laatste Blockbuster vecht een hardwerkende manager om zijn videotheek open en het personeel tevreden te houden te midden van concurrentie en ingewikkelde gevoelens.

VANAF 4 NOVEMBER
The Fabulous: Vier beste vrienden jagen hun dromen na in de competitieve modewereld terwijl ze hun veeleisende banen, romantische dilemma's en wilde nachten in de stad combineren.

Buying Beverly Hills: Het familiebedrijf The Agency van Mauricio Umansky staat voor de meest luxueuze eigendommen in Beverly Hills. Maar er loert ook drama om elke hoek.

Manifest (seizoen 4, deel 1): Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Aanbevolen artikelen