Netflix voegt deze series nieuw toe komende week

Netflix komt onder meer met nieuwe afleveringen van de immens populaire serie Manifest.

Jim Pedd, 31-10-2022 06:00

Netflix komt deze week met een paar opvallende nieuwe titels, waarvan het eerste deel van het vierde en laatste seizoen van Manifest vermoedelijk de meest interessante is!
VANAF 1 NOVEMBER
Young Royals (seizoen 2): Prins Wilhelm schikt zich in het leven op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska. Het blijkt lastiger dan hij dacht om zijn hart te volgen.

VANAF 3 NOVEMBER
Blockbuster: In de laatste Blockbuster vecht een hardwerkende manager om zijn videotheek open en het personeel tevreden te houden te midden van concurrentie en ingewikkelde gevoelens.

VANAF 4 NOVEMBER
The Fabulous: Vier beste vrienden jagen hun dromen na in de competitieve modewereld terwijl ze hun veeleisende banen, romantische dilemma's en wilde nachten in de stad combineren.

Buying Beverly Hills: Het familiebedrijf The Agency van Mauricio Umansky staat voor de meest luxueuze eigendommen in Beverly Hills. Maar er loert ook drama om elke hoek.

Manifest (seizoen 4, deel 1): Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht, preview

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix