'Harry Potter'-acteur worstelt zich een weg door een post-apocalyptisch landschap

In nieuwe beelden laat Daniel Radcliffe zien dat hij zijn tovenaarsjaren gepasseerd is.

Glenn Walsh, 29-10-2022 13:10

Na 10 jaar lang Harry Potter gespeeld te hebben timmert Daniel Radcliffe al een behoorlijk aantal jaar aan de weg als gerenommeerd acteur. Sinds 2019 speelt hij in de serie Miracle Workers en zojuist zijn nieuwe beelden uitgebracht van het aankomende vierde seizoen.
De serie waar onder andere Steve Buscemi, Jon Bass en Lolly Adefope in spelen weet het vierde seizoen aan te kondigen onder de naam End Times. Daniel Radcliffe zit echter niet stil. Binnenkort komt Weird: The Al Yankovic Story uit waarin hij de rol van de extravagante zanger/entertainer Weird Al Yankovic zal spelen.

Meeste lol die ik ooit op een set heb gehad
Radcliffe vertelde in een eerder interview over de aankomende serie van Weird Al Yankovic dat hij nog nooit zoveel lol op de set heeft gehad. Hij voegde daar ook aan toe dat als je geen lol kan hebben op de set over een film van deze gozer, wat ben je dan aan het doen met je leven?

Ook werd hem gevraagd of hij ooit de rol van Wolverine zou spelen. Er speelden namelijk wat geruchten dat hij de bekende rol van Logan oftewel Wolverine uit de X-Men verhalen zou spelen. Hij weet dit tot op heden te ontkrachten. Hij is wel vereerd dat men aan hem denkt maar hij gokt dat hij louter beschouwd wordt voor de rol vanwege zijn korte lengte. Hij denkt niet dat ze bij Marvel van Hugh Jackman naar Daniel Radcliffe gaan. Maar wie weet.

Kijk hieronder naar de nieuwe trailer van Miracle Workers.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Miracle Workers, Daniel Radcliffe, Weird Al Yankovic, Wolverine, X Men

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader