Nieuwe 'Game of Thrones' spin-offs in aantocht!

Nieuwe 'Game of Thrones' spin-offs in aantocht!

HBO is gelukkig nog altijd spin-offs van 'Game of Thrones' aan het ontwikkelen.

Bas de Kramer, 29 oktober 2022 14:25

House of the Dragon is de eerste spin-off die ons weer heeft teruggebracht naar het Westeros van Game of Thrones. House of the Dragon concentreert zich op een tijd waarin de Targaryens op het hoogtepunt van hun macht waren, maar er zijn natuurlijk nog veel meer potentiële verhalen te vertellen over Westeros.

Tijdens een gesprek met Vulture onthulde HBO-baas Casey Bloys dat HBO nog steeds bezig is met het ontwikkelen van spin-offs.

Eerst gewoon seizoen twee
"Ik denk dat de eerstkomende serie waarschijnlijk gewoon het tweede seizoen van ‘House of the Dragon is", onthulde Bloys. "Ik probeer niet te veel commentaar te geven op de ontwikkelingen, dus er valt ook niet veel te zeggen, behalve dan dat wanneer we een verhaal vinden waar George R.R. Martin (de schrijver van Game of Thrones) blij mee is en waar wij blij mee zijn, dat we dan verder gaan."

Tales of Dunk and Egg
HBO ontwikkelt een aantal series ontwikkeld die zich afspelen in het Game of Thrones-universum. Eén van de projecten die naar verluidt in ontwikkeling is, is een serie gebaseerd op het boek Tales of Dunk and Egg.

Verhaal van Jon Snow
Game of Thrones-maker George R.R. Martin vertelde onlangs over een in ontwikkeling zijnde spin-off van Jon Snow. In een blogpost onthulde hij dat hij samenwerkt met Kit Harington (de acteur die Jon Snow speelt) aan de serie.

De fans moeten dus nog even wachten, maar er zit nog genoeg Westeros in het vat! Kijk House of the Dragon op HBO Max.
Bron: Comicbook.com

Lees meer over: game of thrones, house of the dragon, George rr martin, spinoff, hbo

Populair nieuws