Gruwelijke Netflix-hit 'Dahmer' verbreekt wéér een record

Netflix-hit 'Dahmer' verbreekt wéér een record

Je zou haast zeggen dat ondertussen de hele wereld de omstreden serie heeft gezien!

Zilko Tarici, 30 oktober 2022 12:57

Netflix-hit Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story is nog steeds niet te stoppen. We hebben al vaker bericht over records die de serie heeft verbroken, maar nu komt daar wéér een mijlpaal bij.
Dahmer bereikte vrijwel direct na zijn debuut de nummer 1-positie in de top 10 van Netflix en werd uiteindelijk de op 1 na best bekeken Engelstalige serie ooit op de streamingdienst.

Vorige week kwam daarbij dat de serie de 'tiende meest gestreamde serie in één week tijd ooit' was, maar nu blijft dat record weer te zijn gebroken.

Record-killer
In de week van 19 tot en met 25 september werd Dahmer zo'n 3,7 miljard minuten gestreamd, maar tussen 26 september en 2 oktober schoten die cijfers omhoog naar 4,37 miljard minuten, waarmee de serie nu de zevende meest gestreamde serie in één week tijd is. Het kan zomaar zijn dat dit record wederom wordt verbroken wanneer nieuwe cijfers naar buiten komen.

Dahmer is daarnaast 850 miljoen uur bekeken in de eerste 28 dagen dat de serie beschikbaar is, waarmee alleen Stranger Things seizoen 4 succesvoller was dit jaar.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Dahmer, Evan Peters, Netflix, Ryan Murphy, Richard Jenkins

Populair nieuws