Netflix en hitserie 'Dahmer' kunnen opmerkelijke aanklacht verwachten

De vader van de beruchte kannibaal wil het een en ander rechtzetten.

Glenn Walsh, 22 oktober 2022 12:27

Hij heeft hem in al de jaren voor en ná de wreedheden altijd gesteund. Lionel Dahmer, de inmiddels hoogbejaarde vader van Jeffrey Dahmer, overweegt om juridische stappen te nemen tegen Netflix. Het is volgens hem niet altijd correct gegaan en daarom deze stap.
Lionel Dahmer is naar het blijkt zo boos omdat er nooit contact met hem is opgenomen over het maken en vertonen van de enorm populaire serie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Daarnaast is hij ook niet te spreken over het feit dat de audio-opnames ten tijde van de overhoringen van Dahmer gebruikt zijn in die andere goed bekeken serie Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes.

Wereldwijde fascinatie
Het succes van beide series heeft geleid naar een hernieuwde fascinatie van de seriemoordenaar. Zo zijn veel mensen al gereed om als Jeffrey Dahmer verkleed te gaan tijdens Halloween. Inmiddels leidt de 86-jarige vader een teruggetrokken bestaan in Ohio. Hij heeft besloten niks meer te vertellen sinds het uitkomen van de serie. Maar hij schijnt een emotioneel wrak te zijn.

Zo is hij met zeer grote regelmaat lastig gevallen en komen fans van zijn zoon ongevraagd voor zijn deur staan. In 1994 bracht Lionel Dahmer een boek uit over het leven van Jeffrey genaamd A Father’s Story, slechts maanden voor de moord op zijn zoon. Via een woordvoerder laat hij weten dat als mensen iets van mij willen weten lezen ze het boek maar.

Kijk alle afleveringen van Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix.
Bron: New York Post

Lees meer over: Dahmer, Monster, The Jeffrey Dahmer Story, Lionel Dahmer, Netflix

Populair nieuws