search
'Grey's Anatomy' geeft verklaring voor lange afwezigheid Meredith

'Grey's Anatomy' geeft verklaring voor lange afwezigheid Meredith

Hoofdrolspeelster Meredith is in lang niet alle afleveringen meer te zien.

Bas de Kramer
Meredith Gray (gespeeld door Ellen Pompeo) is natuurlijk de hoofdrolspeelster van Grey's Anatomy. In het huidige seizoen (seizoen 19 alweer) zal zij een stuk minder te zien zijn dan dat we gewend zijn.

Meredith zal in slechts 8 afleveringen van seizoen 19 verschijnen. Door de jaren heen heeft Grey's Anatomy een voortdurend veranderende cast gehad, omdat personages ofwel zijn vermoord, de show hebben verlaten of een langere pauze hebben genomen voordat ze terugkeerden. Gedurende de lange duur van de serie zijn er tot nu toe slechts een paar afleveringen van Grey's Anatomygeweest waar Meredith niet bij was.

Langste afwezigheid ooit
Haar afwezigheid in seizoen 19 zal verreweg de langste reeks afleveringen zonder Meredith in de geschiedenis van Grey's Anatomy zijn. Terwijl andere castleden ook het nodige andere acteerwerk hebben gedaan, heeft Pompeo dat sinds de première in 2005 nauwelijks gedaan. Tot nu toe dan.

Produceren en spelen in eigen miniserie
Pompeo gaat een nieuwe Orphan-miniserie produceren en er de hoofdrol in spelen: waarvoor ze tijdelijk moet stoppen met het filmen van Grey's Anatomy. In 2017 vertelde Pompeo aan Variety dat "het verhaal gaat over de reis van Meredith Gray en als ik klaar ben, zal de show eindigen." Recente seizoenen en verhaallijnen hebben echter gesuggereerd dat Grey's Anatomy een leven zou kunnen hebben na Meredith.

Kijk de serie op Disney+.Aanbevolen artikelen