search
Dit heeft Ben Barnes te zeggen over de Darkling in 'Shadow and Bone'
Series / Nieuws

Dit heeft Ben Barnes te zeggen over de Darkling in 'Shadow and Bone'

De Darkling is de grote slechterik van 'Shadow and Bone', maar toch ziet Ben Barnes iets menselijks in hem.

Shadow and Bone was een groot succes. Het was zelfs even de meeste gekeken serie op Netflix!

De grote slechterik van het verhaal is de Darkling (Ben Barnes). Hij is het perfecte personage dat je met liefde moet haten.

De Darkling is echter niet door en door slecht. Hij is eerder een grijs personage en dat maakt hem tot zo'n goede slechterik.

Mensen kunnen met hem sympathiseren en ergens heeft hij nog wel wat menselijkheid in zich.

Ben Barnes over de Darkling
Ben Barnes sprak over de menselijkheid van de Darkling. Hij vertelde dat hij de Darkling zag als een persoon die heel veel te lijden heeft gehad.

Dit is wat hij zei: "Hij is nogal emblematisch voor iets duisters en kwaads in de boeken, na de eerste, dus mijn missie was om ervoor te zorgen dat hij een echt persoon is, die lijdt aan de dingen waaronder hij lijdt".

"Er zijn gevolgen van die dingen in de echte wereld, en de relaties, hoe ze tot stand komen en hoe ze verbroken worden, of ze nog te redden zijn, welke nieuwe verbindingen hij kan smeden om hem op zijn reis te helpen, terwijl hij dit representeert en niet terugdeinst van het feit dat dit de slechterik is."

"Welke onderdelen van wat hij doet zijn begrijpelijk? Welke onderdelen kun je niet door de vingers zien? Al die dingen dwaalden rond in mijn hoofd terwijl we aan het filmen waren"
.

Kijk hier Shadow and BoneInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen