'Shadow and Bone' krijgt perfecte nieuwe openingstitels

'Shadow and Bone' krijgt perfecte openingstitels

Netflix weet echt helemaal raak te slaan met deze hilarische nieuwe video voor Shadow and Bone.

Jim Pedd, 13-03-2022 17:24

Het zou nogal ver voeren om Shadow and Bone neer te zetten als een sitcom, maar dat is precies wat Netflix doet in een heerlijke nieuwe video.
Netflix stelt zich voor hoe Shadow and Bone eruit zou zien als het een sitcom uit de jaren negentig was. En dat doet men, inclusief een themalied waarmee Shadow and Bone opent.

Shadow and Bone
De video werd gedeeld door Netflix Geeked op Twitter en gebruikt shots van het eerste seizoen van Shadow and Bone, maar dan met een catchy en behoorlijk afgezaagd nieuw liedje.

Daarmee krijgt Shadow and Bone openingstitels die heel erg doen denken aan de klassieke sitcoms uit de jaren negentig. Je ziet er heel wat fanfavoriete personages in voorbij komen, waaronder Milo the Goat en wat sullige momenten van de acteurs en actrices in de serie.

Check hieronder de heerlijke video:Shadow and Bone is gebaseerd op de Shadow and Bone-trilogie en Six of Crows-duologie van Leigh Bardugo. De serie ging in april 2021 van start en krijgt een tweede seizoen dat inmiddels begonnen is met de opnames.

Seizoen 1 van Shadow and Bone zie je nu op Netflix.
Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Netflix Geeked, Leigh Bardugo

Populair nieuws