search
Grote veranderingen voor Rhaenyra in seizoen 2 van 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Grote veranderingen voor Rhaenyra in seizoen 2 van 'House of the Dragon'

Rhaenyra wordt in seizoen 1 geteisterd door heel veel verschillende keuzes, maar hoe zal ze hier mee omgaan in het tweede seizoen van 'House of Dragon'?

De House of the Dragon-ster Emma D'Arcy vertelde over wat er komen gaat voor Rhaenyra in het tweede seizoen.

In seizoen 1 wilde Rhaenyra graag de vrede bewaren. Dit terwijl er een burgeroorlog aan zit te komen in de Zeven Koninkrijken.

In aflevering 10 van seizoen 1 probeert Rhaenyra een bondgenootschap te creëren die haar aanspraak op de IJzeren Troon zal erkennen.

Dit zorgt echter voor de dood van haar zoon, Luke. Dit is een hele grote verandering in het leven van Rhaenyra waar ze in seizoen 2 mee geconfronteerd zal worden.

Emma D'Arcy over Rhaenyra
Volgens Emma D'Arcy zal Rhaenyra helemaal anders zijn in seizoen 2. Volgens haar zal ze meer ongebonden zijn. Ook vertelde D'Arcy dat haar personage meer op haar instincten gaat vertrouwen.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde Emma D'Arcy meer over haar personage.

"Op het moment dat ze het nieuws van het overlijden van Luke ontvangt, brokkelt die bemiddelingspoging af. Ik denk niet dat er meer bandbreedtes zijn om haar aard te onderdrukken en te onderdrukken…".

"Ik ben enthousiast om te ontdekken wat er gebeurt als Rhaenyra minder navigeert en meer handelt op haar instincten en verlangens. Om zoveel legitieme redenen heeft ze haar handen praktisch vastgebonden gedurende seizoen 1".

Kijk House of the Dragon op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen