search
'CSI: Vegas' geeft "dode TikTokker" een rol in de serie
Series / Nieuws

'CSI: Vegas' geeft "dode TikTokker" een rol in de serie

Deze TikTokker zal binnenkort te zien zijn als lijk in de serie 'CSI: Vegas'.

CSI: Vegas heeft voor seizoen 2 van de serie TikTokker Josh Nalley gevraagd om een lijk te spelen, nadat hij hun aandacht trok door op zijn TikTok-account als lijk te poseren.

CSI: Vegas is de meest recente spin-off van de originele CSI-serie. Het is de enige spin-off van CSI die op het moment nog loopt. De serie zit nu in zijn tweede seizoen en focust op de rechercheurs Maxine Roby en Catherine Willows in Las Vegas.

Overtuigende acteerprestatie
Daarnaast zal er nu dus ook een TikTokker te zien zijn in de serie. Nalley, die op TikTok de gebruikersnaam @living_dead_josh heeft, trok de aandacht van de serie door in zijn macabere en humoristische filmpjes te poseren als een lijk.

Hoewel hij geen acteerervaring heeft, deed hij het zo overtuigend dat CBS hem een mail stuurde om hem te vragen in de serie te verschijnen: 'Ik kreeg een e-mail van CBS dat ze me op TikTok hadden gezien en ze me een rol wilden aanbieden. Eerst geloofde ik het niet, maar toen gaven ze me een vliegticket naar Californië'.

CSI: Vegas is te zien op Videoland.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen